• 07.05.2024 21:25

Розчарована Магучих: стрибунка бере паузу

Одна з лідерок українського спорту – стрибунка у висоту Ярослава Магучих – оголосила, що найближчим часом не виступатиме в офіційних змаганнях.

Так триватиме до чемпіонату світу, який розпочнеться 19-го серпня в Будапешті.

Найімовірніше, це пов’язано з відчутним спадом форми спортсменки. Раніше вона видала феноменальний результат із 14-ма перемогами поспіль. А останні рази двічі поспіль займала 3-тє місце на етапах Діамантової ліги – в Лозані та Монако. До того ж через логістичі непорозуміння пропустила етапу Хожуві.

У Монако Магучих зупинилася за крок від виконання олімпійського нормативу – 1,97 метра. До речі, його ще на етапі в Польщі вже виконали 2 українки: Ірина Геращенко та Юлія Левченко.

Ярослава ж вирішила взяти паузу для того, щоби переосмислити, що відбувається в неї зараз, і якомога краще підготуватися до чемпіонату світу:

Це моє останнє змагання перед Будапештом. Знаю, що є багато речей, над якими потрібно працювати. Я ще не знаю, де тренуватимуся. Але, ймовірно, відбудеться тренувальний збір у Бельгії, де зараз ми мешкаємо, або в Естонії. Без помилок не можемо вдосконалюватися, тому я готова працювати над ними, щоби належно підготуватися до Будапешта.

0
Один коментар до “Розчарована Магучих: стрибунка бере паузу”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*