• 09.05.2024 07:11

Нова команда «Агробізнеса»: хто гратиме

12 Лип 2023, 19:10

Волочиський колектив буде повністю оновлений.

Враховуючи те, що минулий сезон першої ліги «Агробізнес» пропускав і всі гравці, які до цього виступали за команду, знайшли нові колективи, тепер клуб з Волочиська змушений збирати повністю нову команду. Як наслідок, протягом останнього тижня «жовто-сині» підписали цілу низку нових виконавців, яких знайшов головний тренер Олександр Чижевський.

Розпочнемо із воротарської лінії. В цю ланку «Агробізнес» покликав трьох футболістів – Андрія Поповича, Данила Хмеловського та Микиту Мінчева. Перші двоє поповнили склад з аматорських «Фенікса» (Підмонастир) та «Стандарта» (Нові Санжари) відповідно, натомість останній перебрався до Хмельницької області з молодіжної команди «Олександрії».

Щодо оборони, то центр захисту волочиський клуб посилив дуетом Руслана Бариляка та Романа Білого із «Фенікса», а також підписав Віталія Мячина з «Реала Фарми», Семена Даценка з «Гірника-Спорт» та Миколу Квасного з «Вереса». Натомість за фланги тепер позаду відповідатимуть Іван Гаврушко («Юність»), Сергій Заєць («Скорук»), а також Олег Лень, що грав за «Карпати».

Також потрібно зазначити, що до команди приєдналися наступні півзахисники: Владислав Тишинінов (грав за «Верес»), Віталій Теплий, Назар Грицак (обидва – «Скала 1911»), Вадим Гудзінський, Віталій Равлик (обидва – «Юність») та Роман Толочко («ЛНЗ»).

У групі атаки в «Агробізнеса» теж з’явилося солідне посилення. Відтепер за волочиську команду гратимуть Роман Кузьмин («Прикарпаття»), Данило Волков («Скала»), Крістіан Свистун (молодіжна «Дніпра-1») та Владислав Зоренко («Гірник-Спорт»). Проте щось підказує, що це не останні літні новобранці першолігової команди…

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*