• 29.04.2024 03:13

Два гравці більше не хочуть грати за «Динамо»

10 Лип 2023, 8:09 , ,

Легіонери київської команди мають намір піти.

Як повідомляє телеґрам-канал «Динамо Київ Inside», півзахисник «Динамо» у майбутньому сезоні-2023/2024 не захищатиме кольори київського «Динамо».

Повідомляється, що агенти Лонвейка звернулися до керівництва клубу з пропозицією спільного пошуку орендного варіанту для гравця. Хавбек не хоче повертатися в Україну з міркувань безпеки.

Оскільки Лонвейк підписав контракт з «Динамо» уже після початку повномасштабного вторгнення армії РФ в Україну, то на гравця не поширюється правило ФІФА щодо призупинення договору. Словом, він може піти в звичайну оренду, а інтерес до нього виявляє «Андерлехт» та ще кілька клубів.

Хай там як, не Лонвейком єдиним. За інформацією «Футбол 24», венесуельський форвард Ерік Рамірес також хоче піти з колективу і найближчим часом збирається призупинити контракт із київським «Динамо».

Причинами є війна, статус запасного та прагнення клубу заощадити на витратах. Зарплата Раміреса складає 600 тисяч євро за сезон. «Динамо» теж не тримається за Еріка, адже, крім великих витрат на оплату праці легіонера та низької ефективності – це ще й складний характер гравця.

Зараз Ерік залишається на батьківщині, досі не розпочавши підготовку до нового сезону. Він розглядає варіанти як із європейськими клубами, так і з командами Південної Америки. Це вже третій випадок у Раміреса, коли він не з’являється на зборах.

У січні 2022-го року він відмовився повертатися до України, сказавши, що хоче залишитися у Венесуелі та готуватися до матчів національної збірної. Згодом подібне трапилося і у «Словані», де він виступав в оренді.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*