• 01.05.2024 02:30

Саша, дівчина Ґріліша: з магазину – в моделі

Джек Ґріліш і Саша Етвуд познайомилися підлітками, коли навчалися в одній школі, тоді ще ніхто не знав, що він стане зіркою футболу.

Чудовий футболіст і добрий гуляка Джек Ґріліш із «Манчестер Сіті» та збірної Англії ледь не щодня отримує повідомлення від фанаток у соціальних мережах. Але в любовних справах він відзначається непохитною постійністю. Зі Сашею Етвуд зірка футболу ще зі шкільних років.

Дівчина народилася неподалік від Бірмінґема 17-го лютого 1996-го року: вона на півтора роки молодша за футболіста, якому у вересні виповниться 28.

Саша – відома англійська модель. Її кар’єра стартувала ще в дитинстві (в 13 років), і розпочалося все незвично: дівчинка ходила з мамою в магазини Бірмінґема, там її помітив представник модельної агенції та запросив на кастинг. І пішло-поїхало…

Джек Ґріліш і Саша Етвуд ходили в одну школу – римо-католицький навчальний заклад Святого Петра в Солігалі (Вест-Мідлендз). Хлопець займався в академії «Астон Віли». Однак на початках експерти не пророкували йому аж надто зіркову кар’єру, хоча серед однолітків його й виокремлювали.

Про їхні стосунки широко стало відомо на Євро-2020: Саша підтримувала Англію на трибунах, а після матчів Ґріліша постійно бачили в її обіймах. До речі, пара досі офіційно не оформила стосунків.

У Саші більше 176 000 підписників в інстаґрамі, в ютубі вона є під нікнеймом Sasha Rebecca, у неї понад 46 000 підписників на платформі відеоконтенту.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*