• 29.04.2024 05:07

Відомо, кого «Карпати» підписали із «Металістів»

«Зелено-білі» посилилися низкою гравців з харківських команд.

На початку цього літа в медіа ходило багато чуток щодо інтересу «Карпат» до гравців двох харківських команд – «Металіста» та «Металіста 1925». Зрештою, «зелено-білі» справді посилилися деякими гравцями з цих колективів.

Як стало відомо «СПОРТИВЦІ», львівський клуб підписав одразу трьох гравців «Металіста» та одного виконавця з «Металіста 1925». Йдеться про захисника Богдана Пороха, півзахисників Єгора Картушова та Єгора Демченка (троє – «Металіст»), а також Андрія Ременюка («Металіст 1925»). Всі ці футболісти вже уклали контракти з «Карпатами».

Раніше «СПОРТИВКА» писала, що львів’яни хочуть переманити вінґера харків’ян Ростислава Русина, і в них справді були такі наміри. Втім, домовитися про трансфер хавбека сторонам не вдалося, принаймні поки що.

Також ходили чутки про інтерес «Карпат» до захисника «Металіста 1925» Ігоря Курила, проте, як вже стало відомо буквально вчора, 30-річний футболіст продовжив угоду з харківським клубом ще на 2 роки.

Раніше ми також повідомляли, що капітан львівської команди Денис Кожанов підписав новий контракт з клубом. А ще стало відомо, що «зелено-білі» посилили свій склад легіонером з Бразилії.

0
Один коментар до “Відомо, кого «Карпати» підписали із «Металістів»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*