• 15.05.2024 07:27

Сергій РЕБРОВ: «Всі чекають на рахунки 5:0 або 6:0»

Реакція керманича нашої збірної на непросту звитягу.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував перемогу над Мальтою.

– Важко грати три матчі за десять днів. Як і в грі з Північною Македонією, впевненіше провели другий тайм. Сьогодні головним було взяти три очки та рухатися далі.

– Здавалося, що збірній України було тяжко грати проти Мальти?

– З такими командами нам важко грати. Вони компактно обороняються. Я розумів, що так буде. Розумів, що у другому таймі ми зіграємо краще. Суперник втомився після пресингу у першому таймі та витратив багато сил. Після перерви наша гра була набагато кращою. Я цього чекав. Важливо, щоб ми створювали багато моментів. Усі чекають на рахунки 5:0 або 6:0, але зараз усі команди можуть захищатися.

– Чому опинилися поза заявкою Русин та Кочергін? Матвієнко знову вийшов у старті і знову помилявся.

– Я дивлюсь на готовність гравців до матчів. На те, як вони грали у своїх командах, аналізую. Якщо ви вважаєте, що Миколенко кращий, то він не грав багато часу. Це були його два перші матчі після травми. Я планував випустити його на другий тайм. Він вийшов та підняв наш рівень гри в атаці. Русин та Кочергін? У нас зараз 23 гравці, тож ми вирішили так. Я люблю всіх гравців, але відштовхуюсь від статистики. На кожній позиції є конкуренція. Я вибираю, хто гратиме. Це нормально.

– В Англії не виникло проблем у матчі з Мальтою.

– Оборонятися вміють усі. Англія перемогла з рахунком 4:0, але забила швидкий м’яч. Якщо ми не забиваємо швидкий м’яч, далі важко. Я не здивований, що була така важка гра. Не розумію, чому всі вважають, що ми маємо всіх виносити. Зараз червень вони втомилися після сезону і повинні бути у відпустці. Вдячний їм, що вони додали у другому таймі.

– Ви думали про гравців молодіжної збірної? Чи збираєтеся відвідувати Бухарест?

– Планую заїхати до Бухареста. Завтра туди їде Вісенте Гомес та Гліб Платов. Будуть там із першого матчу. Я приїду на 3-4 гру. Це важливий турнір для нашої збірної. Бажаю їм успіхів. Футболісти дуже хочуть грати за збірну U-21. Впевнений, що ті, хто поїде туди, допоможуть команді.

– Що нам чекати від матчів у вересні?

– Ми грали з Німеччиною та показали гідну гру. Потрібно готуватися до будь-якого матчу. Ми вже показували, що можемо гідно грати проти грандів. У нас завжди є мета виходу з групи.

– Чому перший пенальті бив Ярмоленко?

– Перед грою ми вирішили, що пенальті битиме Ярмоленко. Але коли він не забив, то сам сказав Віктору, щоби він бив. Андрій не був психологічно готовим. Вдячний Циганкову, що він був готовий.

0
Один коментар до “Сергій РЕБРОВ: «Всі чекають на рахунки 5:0 або 6:0»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*