• 07.05.2024 16:58

«Відкритий для пропозицій». Коноплянка про своє майбутнє

3 Чер 2023, 11:12

33-річний футболіст перебуває без команди.

Минулого тижня український вінґер Євген Коноплянка залишив «Краковію». В інтерв’ю виданню «Fakt» досвідчений хавбек розповів про причини відходу з польської команди.

Я хотів залишитися в клубі, мені дуже подобалися всі тренери та гравці, які є в команді. Я говорив із тренерами, і вони хотіли, щоб я продовжив контракт. Але інше рішення ухвалив голова клубу Януш Філіпяк, не знаю чому. Я не розмовляв із ним. Можливо, власник клубу очікував кращих результатів, бо я прийшов як зірка, і тому його розчарував, – сказав Євген.

Крім того, 33-річний футболіст поділився планами щодо своєї кар’єри, відзначивши, що він готовий розглянути пропозиції з будь-якої країни (мабуть, крім росії та білорусі).

Зараз я відкритий для пропозицій із усіх країн і, відповідно, польських клубів. Тому на цей момент я нічого не прогнозую, – додав Коноплянка.

Нагадаємо, що контракт вінґера із «Краковією» остаточно спливає 30-го червня 2023-го року. Після цього він отримає статус вільного агента.

0
Один коментар до “«Відкритий для пропозицій». Коноплянка про своє майбутнє”
  1. Михайло Кополовець,як був спортивним директором “Минай”, казав,що Євген буде закінчувати кар’єру в нього у команді !!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*