• 08.05.2024 05:35

Львівські «Карпати» – у чемпіонаті Польщі?

14 Чер 2023, 11:08

«Зелено-білих» нібито покликали грати у Польщу.

Днями на електронну пошту сайту «Український футбол» надійшов дуже цікавий лист від такого собі Олега Борисенка. В ньому чоловік запевнив, що він має інсайдерську інформацію, мовляв, польська букмекерська контора (офіційний спонсор польської першої ліги) запропонувала співпрацю «Карпатам».

І все б нічого, кому буде зайвий спонсор в час війни? Але! В обмін на дуже солідні фінансові вливання, «Карпати», в свою чергу, мали б переїхати до Польщі та грати там в одній з нижчих ліг – дивізіоні 2, починаючи з сезону 2024/25 років.

Журналісти «Українського футболу», очевидно, не всерйоз поставилися до такої інформації, проте попросили прокоментувати таку інформацію директора львівського клубу Степана Юрчишина. Той, до слова, навідріз заперечив такий розвиток подій.

Це якась, даруйте на слові, повна маячня! Від вас я вперше чую подібну інформацію. Хто такий Олег Борисенко, я теж не знаю. В клубі людини з таким ім’ям та прізвищем не працює. Є Україна, є чемпіонат України, і лише в ньому гратимуть «Карпати». З нового сезону, як і раніше, наша команда виступатиме в першій лізі.

Переїзд до чемпіонату Польщі чи ще якийсь інший іноземний чемпіонат – це нереально. «Карпати» гратимуть тільки в Україні. Крапка. Кому спало на думку так дискредитувати Карпати, наш клуб, навіть не уявляю. Повторюсь, що це маячня. Тут навіть немає про що говорити. Впевнений на сто відсотків, що, якби ви подзвонили Мирону Маркевичу, то він сказав би Вам теж саме, – сказав Юрчищин.

Нагадаємо, що раніше «Карпатам» приписували інтерес до цілого ряду гравців, серед яких нападник «Металіста» Максим Прядун.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*