• 15.05.2024 09:44

Поразка у фіналі кубка ОАЕ: Ярмола та Ребров без трофею

Команда українців поступилася у вирішальній грі.

Минулої п’ятниці «Аль-Айн» під керівництвом українського тренера Сергія Реброва грав довгоочікуваний фінал кубка президента ОАЕ, в якому зустрівся проти «Аль-Шарджі». Капітан збірної України Андрія Ярмоленко прогнозовано вийшов у стартовому складі на цю гру та відіграв увесь матч.

У 1-му таймі команди не тішили вболівальників забитими голами, а приберегли їх на 2-гу частину гри. На 48-й хвилині після штрафного біля власних воріт саме Ярмоленко вибив м’яч на кутовий, який виявився результативним для суперника. Номінальні господарі поля зробили подачу на ближню штангу, звідки його ударом голови відправив у сітку воріт Мохамед Абдулбасіт.

Проте на 55-й хвилині Ярмоленко завдяки своєму далекому удару під поперечину заробив кутовий вже для своєї команди. Далі «Аль-Айн» розіграв стандарт, внаслідок чого український вінґер зробив простріл через штрафний майданчик, який голкіпер відбив перед собою, після чого його добив Коджо Лаба і зрівняв рахунок.

Зрештою, основний час закінчився нічиєю з рахунком 1:1 і далі гра перейшла до серії пенальті. 1-м пенальтистом «Аль-Айна» виявився наш Ярмоленко, який впорався зі своїм ударом і забив. Однак, як виявилося, футбольна лотерея настільки затягнулася (команди зробили по 14 ударів), що українцю довелося пробивати вдруге, і він забив ще раз.

Хай там як, у результаті 14-й удар «Аль-Айна» від Матіаса Паласіоса виявився фатальним для команди українців, тож після того, як гравець схибив із позначки, вона поступилася. Таким чином, наші Ребров та Ярмоленко втратили можливість здобути трофей у своєму, цілком можливо, заключному сезоні на теренах ОАЕ…

0
Один коментар до “Поразка у фіналі кубка ОАЕ: Ярмола та Ребров без трофею”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*