• 04.05.2024 09:08

Чемпіонства не буде? Зіна та компанія розгромно програли «МанСіті»

Лондонський колектив зазнав прикрого програшу.

Останніми тижнями «Арсенал» нашого Олександра Зінченка суттєво погіршив свої шанси на чемпіонство, розписавши мирову одразу в трьох матчах поспіль – проти «Ліверпуля» (2:2), «Вест Гема» (2:2) та «Саутгемптона» (3:3). І після цього на команду нашого співвітчизника іще важче випробування – зустріч із «Манчестер Сіті», своїм головним конкурентом за золото.

Варто відзначити, що Зінченко вперше приїхав на «Етіхад» як гравець «Арсенала». Наставник «канонірів» Мікель Артета прогнозовано довірив українцю місце у стартовому складі, тож Сашко розпочав гру із перших хвилин. Втім, це лобове протистояння із манчестерцями наш земляк точно захоче забути якнайшвидше.

Поєдинок між «Арсеналом» та «Манчестер Сіті» завершився невдало для Зінченка та компанії – лондонці програли з рахунком 1:4. Таким чином, безвиграшна серія «канонірів» збільшилася до чотирьох матчів поспіль, а відрив від «містян» у турнірній таблиці скоротився до двох залікових балів. За таких умов у чемпіонство українця та його команди віриться все важче…

Якщо говорити про гру самого Олександра, то його провини в пропущених голах немає – проти колишньої команди він відіграв без результативних помилок. Водночас точно не можна сказати, що Зінченко провів хороший матч, оскільки наш співвітчизник був лише блідою тінню звичного себе, неодноразово не встигаючи за суперниками. Щоправда, таку характеристику можна застосувати ледь не до кожного гравця «Арсенала».

За гру проти «Манчестер Сіті» Зінченко отримав від авторитетних статистичних ресурсів одну із найнижчих оцінок в команді. Зокрема, портали «WhoScored» та «SofaScore» ледь не в унісон оцінили виступ Олександра у 6,1 бала. Менші оцінки, ніж українець, отримали лише його партнери за центром оборони та гравця групи атаки, які вийшли на поле наприкінці гри. Словом, далеко не найкращий перформанс від Сашка…

0
Один коментар до “Чемпіонства не буде? Зіна та компанія розгромно програли «МанСіті»”
  1. Якщо не буде перемог,то і чемпіонства не буде???

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*