• 29.04.2024 12:21

Забив важливий гол: Пластун за крок до фіналу кубка Болгарії

26 Кві 2023, 18:45 ,

32-річний українець допоміг своїй команді здобути важливу перемогу.

Колишній захисник «Карпат», «Ґента» та низки інших команд, в тому числі збірної України, Ігор Пластун вперше за довгий час нагадав про себе. Якщо хтось призабув, то він досі виступає на теренах Болгарії в складі «Лудоґорца», і днями 32-річний футболіст допоміг своїй команді зробити вагомий крок до виходу в півфінал тамтешнього кубка.

У 1-му поєдинку 1/2 фіналу команда Пластуна зустрічалася із колективом «Черно Море» (2:1). Наш співвітчизник вийшов на цю гру в стартовому складі «зелено-білих» і провів на полі всі 90 хвилин. Ба більше, саме Ігор став автором одного зі забитих м’ячів, розписавшись у воротах суперника наприкінці 1-го тайму та фактично посприявши перемозі «Лудоґорца».

Хай там як, якщо вірити болгарським медіа, незважаючи на гол, матч вийшов для Пластуна не найвдалішим. У 2-му таймі український захисник відверто порушив правила проти капітана «Черно Море» Васіла Панайтова, але VAR не повідомив головного арбітра про цей фол. Цей епізод трапився після того як Пластун на рівному місці втратив м’яч у власному штрафному майданчику.

Попри те, що в Ігоря було чимало помилок в цій зустрічі, результативними вони не стали й Ігор зумів вийти «сухим з води». Тепер після непростої звитяги в 1-й півфінальній грі його команді потрібно закріпити свою перевагу в матчі-відповіді проти «моряків», який повинен відбутися вже наступного місяця – 11-го травня.

0
Один коментар до “Забив важливий гол: Пластун за крок до фіналу кубка Болгарії”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*