• 15.05.2024 12:27

Подав у відставку: Костишин пішов з казахстанського клубу

26 Кві 2023, 18:39 ,

46-річний фахівець вирішив піти з колективу.

Як ми пам’ятаємо, у січні 2022-го року Руслан Костишин очолив казахстанський «Аксу». Минулого сезону команда під його керівництвом провела досить непогану кампанію, посівши 6-те місце у тамтешньому чемпіонаті. Проте поточний розіграш склався для колективу нашого співвітчизника набагато складніше, внаслідок чого тренерське крісло українця, делікатно кажучи, захиталося.

Декілька тижнів тому після розгромної поразки «Окжетпесу» (0:3) вперше почало йтися про можливу відставку Костишина. При цьому про неї заговорив сам тренер на післяматчевій прес-конференції, взявши усю відповідальність за провальні результати на себе та відзначивши, що якщо в найкоротші терміни не зможе виправити ситуацію – подасть у відставку.

«У нашому виконанні, можна сказати, була потворна гра. За таку гру відповідальність має нести головний тренер. Я від відповідальності не йду. У мене вже відбулася невелика розмова з директором клубу.

Якщо найближчим часом я як тренер не виправлю ситуацію всередині, не буде порядку на полі, значить час міняти головного тренера. Я сам ініціюю відставку за взаємною згодою. Тому що це закон – за результат відповідає тренер. Тренер не має ховатись за спинами футболістів», – говорив Костишин.

Зрештою, змінити становище 46-річному фахівцю так і не вдалося. У трьох наступних поєдинках «Аксу» зазнав трьох безнадійних поразок і опустився на передостаннє місце в турнірній таблиці, що змусило Руслана Володимировича піти на кардинальний крок.

За інформацією «FootBoom» Костишин, як і обіцяв, подав у відставку з посади головного тренера казахстанського колективу, а керівництво клубу її прийняло.

0
Один коментар до “Подав у відставку: Костишин пішов з казахстанського клубу”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*