• 04.05.2024 06:51

Сателітом «Шахтаря» не будуть: Козловський спростував чутки

21 Бер 2023, 11:57 , ,

У львівському клубі відреагували на чутки про співпрацю з донеччанами.

Президент «Руху» Григорій Козловський у своєму фейсбуці відреагував на інформацію журналіста Михайла Співаковського, мовляв «жовто-чорні» можуть стати сателітом донецького «Шахтаря» через проблеми у власника клубу.

Інсайди, яким позаздрить соловйов українського футболу. Ведучий «ТаТоТаке» Михайло Співаковський недавно прогнозував перехід трьох гравців «Руху» до «Динамо», а тепер заспівав про «Шахтар». Схоже на якусь недолугу театральну постановку. З таким польотом фантазії і до рівня Бурбаса можна впасти. Нижче – тільки коти Леоненка зі своїми інсайдами, – написав Козловський.

Відповідь від того таки Співаковського не забарилася. Журналіст подякував Григорію Петровичу за піар та висловив думку, що така інформація – його припущення, лише один зі сценаріїв. Щодо можливого переходу трьох «рухівців» до «Динамо», то медійник досі стверджує у достовірності цього інсайду.

По ситуації з «Шахтарем» – це не інсайд. Це версія. Ви маєте розуміти різницю. Рух МОЖЕ стати сателітом «Шахтаря», а може й НЕ СТАТИ.  Якщо не стане, особисто я буду дуже радий вашій незалежності. Якщо станеться, то Ви праві, це буде постановка. Можливо, недолуга, а можливо, й доволі ретельно прорахована. Одне «але» – сценаристом, режисером, виконавцем головної ролі там буду не я. А ви та представники «Шахтаря», – зазначив Співаковський.

Чи буде ще одна відповідь Козловського та відповідь журналіста – дізнаємося з часом…

0
Один коментар до “Сателітом «Шахтаря» не будуть: Козловський спростував чутки”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*