• 18.05.2024 11:13

Проблеми у львів’ян? «Рух» може стати сателітом «Шахтаря»

20 Бер 2023, 22:35 ,

У львівському клубі можуть настати серйозні зміни.

Як повідомляє журналіст «ТаТоТаке» Михайло Співаковський, «Рух» може стати сателітом «Шахтаря» та пояснив причини можливого рішення. За даними джерела, президент львів’ян Григорій Козловський може підписати договір про співпрацю із «гірниками», який з осені минулого року регулярно користується тренувальною базою львівського клубу у Винниках.

«Рух» може стати сателітом Шахтаря. У Козловського зараз все не дуже добре з фінансами, а головне – із владою, точніше з НАБУ. Початок березня він провів за кордоном. Утримувати таку колосальну махіну, як клуб та база, стає дедалі складніше, – сказав Співаковський.

Водночас із цим Співаковський назвав причини, через які «Рух» і «Шахтар» можуть досягти домовленості про співпрацю та висловив думку щодо можливого сценарію такої несподіваної співпраці.

Сценарій такий – Козловський продає Ахметову комплекс, на якому знаходиться тренувальна база, та укладає договір про співпрацю двох клубів. «Шахтар» отримає готову базу з високим рівнем інфраструктури у безпечному регіоні, а «Рух» – кошти для утримання клубу. «Рух» отримає можливість користуватись резервістами «Шахтаря», а донеччани можуть розраховувати на знижки при купівлі молодих талантів львів’ян. «Рух» отримає політичного союзника, який допоможе команді залишитись в УПЛ завдяки адміністративному ресурсу за умови поганих результатів, – додав журналіст.

Також Співаковський припустив, що у такому разі кандидатами на посаду головного тренера «Руху» можуть стати Оскар Ратулутра, який наразі очолює молодіжну команду «Шахтаря», а також Остап Маркевич та Валерій Кривенцов.

0
Один коментар до “Проблеми у львів’ян? «Рух» може стати сателітом «Шахтаря»”
  1. Таке х……о живе біля Львова,забере землю, озеро в людей і продасть Ахметова!!! Хто він після цього???

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*