• 14.05.2024 03:59

Матчі чемпіонату України будуть з глядачами?

28 Лют 2023, 11:51 ,

Вболівальникам можуть дозволити відвідувати поєдинки національної першості.

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко написав на своїй сторінці у фейсбуці, що головна футбольна інстанція країни виступає з ініціативою допуску обмеженої кількості глядачів на матчі чемпіонату.

З ініціативи і на прохання клубів УАФ зараз веде діалог з Міністерством молоді і спорту України та обласними військовими адміністраціями щодо реалізації можливості обмеженого допуску вболівальників на трибуни. Насамперед це можуть бути воїни, які отримали поранення і потребують соціальної реабілітації через футбол улюблених команд, але не тільки вони. В умовах повномасштабної війни працюють театри, кінотеатри і концертні зали. То чому обмежена кількість глядачів (із чітким дотриманням відповідного протоколу безпеки) не може переглядати футбольний матч?, – написав очільник УАФ.

Крім того, Павелко відзначив, що допущення вболівальників розглядається лише на ті стадіони, які обладнані достатньою кількістю місць в укриттях і отримають відповідний дозвіл від міських військових адміністрацій.

Звичайно варіанти допуску вболівальників на матчі розглядаються лише на тих стадіонах, де для цього є відповідні умови, зокрема, достатня кількість місць в укриттях. Крім того, реалізація цієї ідеї можлива виключно за умови отримання клубом-організатором матчу дозволу відповідної обласної військової адміністрації і правоохоронців, – додав Павелко.

Раніше за таку ідею, яку озвучив президент УАФ, виступав президент рівненського «Вереса» Іван Надєїн.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*