• 18.05.2024 04:57

«Верес» просить грати матчі з глядачами на трибунах

26 Жов 2022, 19:15 ,

Рівненська команда виступила з цікавою ініціативою.

Президент «Вереса» Іван Надєїн в інтерв’ю клубній прес-службі висловив ініціативу щодо перегляду пункту Регламенту УПЛ про кількість людей, яким дозволено перебувати на стадіонах під час матчів в умовах війни.

Наша пропозиція – давайте коригувати Регламент відповідно до чинного законодавства. Бо Регламент говорить про 280 людей. І крапка. Перевищення кількості – це штраф. Передайте ці повноваження на місця. І хай клуб та місцева військова адміністрація ці рішення приймають. Ми, наприклад, розуміємо, що на нашому стадіоні і поряд є три укриття. Це до тисячі людей. 500-700, до тисячі людей із забезпеченням вимог безпеки ми могли б розмістити на стадіоні, – сказав Надєїн.

Також власник «Вереса» порівняв футбольній матчі із театрами та концертами, які дозволено відвідувати навіть в умовах війни.

Робота театрів, організація концертів – зараз дозволена. Там збираються сотні людей. Тому в нас така пропозиція. Військові в нас часто просять про можливість прийти на гру, влада, бізнес, в нас багато вболівальників. Якщо є можливість запросити людей – це логічно. Таке рішення потрібне. Я вважаю, що УАФ має звернутися до Мінмолодьспорту і врегулювати це питання. Єдине – хотілося б це зробити швидше. В нас залишилися два матчі домашніх в календарному році. Це топові матчі: з «Динамо» і «Шахтарем». Запросити декількасот людей – не думаю, що це стане великою проблемою. Футбол все одно повинен бути для вболівальників, – додав Надєїн.

5
Один коментар до “«Верес» просить грати матчі з глядачами на трибунах”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*