• 12.05.2024 19:15

Екс-гравець «Руху» зіграв з рашистами – намагався це приховати

31 Січ 2023, 16:57 , ,

31-річний українець примудрився зіграти проти російських команд.

Днями український футболіст, який до того ж не так давно захищав кольори львівського «Руху», потрапив у гучний скандал. Йдеться про півзахисника Романа Карасюка, який на сьогоднішній день захищає кольори вірменського «Пюніка». 31-річний футболіст примудрився зіграти одразу в двох контрольних матчах проти російських команд, хоча відчайдушно намагався це приховати.

Спершу Карасюк вийшов на поле проти гравців рашистського «СКА-Хабаровк». Попри те, що його прізвище було відсутнє у заявці команди, Роман все ж з’явився на полі у 2-му таймі і найцікавіше, що не під своїм звичним номером (17-м), а під 23-м. При цьому на футболці опорного півзахисника, на відміну від його партнерів, було відсутнє прізвище. Так ще й після матчу жодної фотографії, проте всього не приховаєш – його було помітно на трансляції поєдинку.

Не встигло минути багато часу від спарингу з одними рашистами, так Карасюк зіграв із іншими. У зустрічі з російськими «Хімками» трапилася аналогічна історія – відсутність українського гравця у заявці, жодних фото з поєдинку та інший номер на формі. Незважаючи на те, що в цій зустрічі трансляція була відсутня, джерело «FootballHub» всіляко запевняє, що Роман участь у матчі брав. А враховуючи те, що він грав проти «СКА-Хабаровск», підстав не вірити цьому немає.

Ніякого пояснення щодо цієї ситуації на момент підготовки цього номеру «СПОРТИВКИ» до друку ані від «Пюніка», ані від самого Карасюка поки не лунало. А шкода, адже хотілося б почати від колишнього представника «Руху», як йому дозволила совість вийти на одне футбольне поле з російськими футболістами після того, як вже майже рік триває масштабна війна.

Цікаво, що крім Карасюка кольори вірменського клубу захищають й інші українські футболісти – захисники Сергій Вакуленко, Антон Братков та Алан Аусі. Проте всі вони пропускали вищезазначені спаринги через ушкодження і, на щастя для них, не вляпалися у цей «зашквар». Хоча хтозна, чи не вийшли б вони на поле з росіянами, якби не травми…

0
Один коментар до “Екс-гравець «Руху» зіграв з рашистами – намагався це приховати”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*