• 06.05.2024 02:52

Малиновський обійнявся з російським гравцем – вже попросив пробачення

Хавбек збірної України потрапив у скандал.

Після поєдинку французької ліги 1 між «Марселем» та «Монако» (1:1) у мережі з’явилися світлини, як український півзахисник «олімпійців» Руслан Малиновський по завершенні зустрічі обійнявся з російським хавбеком «Монако» Алєксандром Ґоловіним.

Українські вболівальники неабияк розлютилися через цю ситуацію і масово «налетіли» у коментарі в соціальних мережах Малиновського. Одному з них, до слова, відповіла дружина Руслана, Роксана Малиновська, яка написала чималий текст.

«По-перше, він не обіймався, а перетнувся з ним на полі після гри, гравець „Монако“ просто привітався, Руслан відповів. Нічого такого я не бачу. До того ж, позиція гравця нам стала відома. Це його особиста справа висловлюватись публічно чи ні, нам це байдуже. А ваша реакція нас дивує.

Руслан з першого дня війни прославляє Україну в Європі, один з небагатьох! Також ми збираємо величезні кошти на допомогу нашого народу. Напрошується висновок, що ви зрадник. Справжні вболівальники ніколи не так говорити. Усі, хто наклепуватимуть, ображатимуть, просто йдуть у чорний список. Я нікому не дозволю його дискредитувати», – написала Малиновська.

Дещо пізніше прозвучав коментар щодо обіймів з Ґоловіним і від самого Руслана. У stories свого інстаґраму 29-річний футболіст попросив пробачення в українських вболівальників, відзначивши, якби це був індивідуальний вид спорту, то навіть не вийшов би грати з представником країни-агресорки.

«Я хочу вибачитися перед українцями за відповідь на жест гравця «Монако». Я розумію, що краще б я обійшов його стороною, але так сталося, що він підійшов до мене і привітався. Після гри всі гравці тиснуть один одному руку, і я чисто машинально це зробив.

Я розумію, як це важливо для вас в даний момент, але ті образи та хейт за секундну провину, порівняно з тим, що ми робимо для України та українців з початку війни, викликають у мене неприємні почуття та сумніви у вашій щирості, коли ви пишете мені слова підтримки. В індивідуальному виді спорту я навіть не вийшов би грати проти російського спортсмена, оскільки я повністю підтримую усунення росіян від міжнародних змагань, – написав Малиновський.

Нагадаємо, що той поєдинок між «Монако» та «Марселем» завершився внічию  рахунком 1:1.

0
Один коментар до “Малиновський обійнявся з російським гравцем – вже попросив пробачення”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*