• 05.05.2024 10:34

Як Луческу підтримував об’єднаний чемпіонат із Росією

Румунський тренер був одним із прихильників спільного з рф чемпіонату.

Нинішній головний тренер “Динамо” Мірча Луческу свого часу заявив, що єдиний шанс підняти рівень чемпіонату України – це об’єднатись із російською прем’єр-лігою.

У 2014-му році румунський фахівець був одним із прихильників об’єднаного чемпіонату України та Росії, ініціатором якого бв Валєрій Газаєв. Тоді намагались спробувати втілити таку ідею, створювши турнір із 4-х команд. Україну представляли “Шахтар” і “Металіст”. Луческу.

“Що стосується Об’єднаного чемпіонату, то плюсів у ньому набагато більше, ніж мінусів, тому я двома руками за. Насамперед, йдеться про сильних суперників. Іншими словами, щотижня замість матчів “Зєніт” – “Урал” і “Шахтар” – “Говерла”, при всій повазі до Єкатеринбургу і Ужгороду, ми станемо свідками матчів більш високого рівня. Зустріч “Зеніту” і “Шахтаря” – це як у Лізі чемпіонів”, – сказав тоді Мірча Луческу.

Тренувальний турнір провели наприкінці січня 2014-го року. Через 3 тижні у Києві загинула Небесна сотня, а через 3 місяці російські терористи зайшли на територію України. 2016-го тренер очолив російський “Зєніт”.

5
Один коментар до “Як Луческу підтримував об’єднаний чемпіонат із Росією”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*