• 18.05.2024 16:44

Збірна 11-го туру УПЛ за версією «СПОРТИВКИ»

7 Лис 2022, 14:52 ,

До вашої уваги символічна команда 11-го туру української першості.

Вчора підійшов до завершення 11-й тур чемпіонату України з футболу.

«СПОРТИВКА» вже традиційно склала свою символічну збірну туру української першості, яку сформували гравці, що найяскравіше себе показали у недавніх зустрічах чемпіонату.

Воротарем нашої імпровізованої команди буде кіпер «Львова» Олександра Ільющенков, який всіма силами рятував «Львів» у поєдинку з «Ворсклою» (0:1), навіть парирував пенальті, але його команда все одно мінімально поступилася.

Оборонна ланка символічної збірної складається з молодого центру, куди ми поставили Дениса Слюсара («Рух») та Едуарда Сарапія («Дніпро-1»). Щодо флангів, то крила ми довірили колишнім «карпатівцям» – Василю Кравцю із «Ворскли» та Денису Мірошніченку з «Олександрії».

Півзахист цієї команди вкрай насичений. Хавбеки Дмитро Криськів («Шахтар»), Олександр Лебеденко («Верес») та Віталія Буяльський («Динамо») неодноразово показували своє вміння загострювати гру, тому це тріо здатне до великих звершень.

На краях атаки ми поставили лідера «Олександрії» Максима Третякова та півоборонця «Зорі» Євгена Шахова. Звісно, представник луганської команди комфортніше почуває себе в центрі поля, однак, враховуючи його універсалізм, він принесе багато користі й праворуч.

Єдиним форвардом символічної збірної став нападник «Шахтаря» Данило Сікан, який завдяки дублю в крайньому матчі з «Інгульцем» (3:0) покращив свою бомбардирську статистику.

5
Один коментар до “Збірна 11-го туру УПЛ за версією «СПОРТИВКИ»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*