• 03.05.2024 21:30

«Нехай їде до мене в окоп». Береза розкритикував Козловського

Функціонер дніпровського клубу висловився про Козловського.

Почесний президент «Дніпра-1» Юрій Береза в інтерв’ю журналісту Ігорю Бурбасу прокоментував прес-конференцію президента «Руху» Григорія Козловського, на якій він жорстко висловлювався у бік президента Української асоціації футболу Андрія Павелка.

Вам, журналістам, треба менше звертати увагу на таких «фріків». Козловський хоче щось довести? Нехай їде до мене в окоп і все вирішує. 2014-го року він же не пішов, а я пішов. Тебе образили, а ти як хлопчик збираєш прес-конференцію, мовляв «Я вам все скажу». І що ти сказав? Ще раз кажу, якщо є порушення закону, якщо ти думаєш, що там якась мафія, то «на холеру» національна поліція? Ми ж не живемо у печерній державі, ми живемо – у правовій державі, – сказав Береза.

Також Береза висловив думку, що недавня конференція Козловського взагалі нічого не змінила в українському футболу. Як сказав представник «Дніпра-1», власник львівського клубу лише «потрусив повітря».

Ось прийдуть вибори, виберуть нового президента УАФ, то, будь ласка, розбирайся. Що змінила його прес-конференція? Нічого не змінила, абсолютно. Потрусив повітря, і що? Ну і що? Нічого не змінюється і не зміниться. У мене також було багато питань до суддівства, але коли почали використовувати ВАР, то особисто в мене почали виникати все менше питань, – додав Береза.

Нагадаємо, що раніше Козловського також розкритикували президенти «Інгульця» та «Вереса» – Олександр Поворознюк та Іван Надєїн.

5
Один коментар до “«Нехай їде до мене в окоп». Береза розкритикував Козловського”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*