• 15.05.2024 07:05

Артур РЕМЕНЯК: «Мій гол? Часу святкувати не було, бо хотілося виграти»

30 Жов 2022, 20:47 , ,

Слово сьогоднішньому рятівнику львівської команди.

Півзахисник «Львова» Артур Ременяк в ексклюзивному коментарі «СПОРТИВЦІ» поділився враженнями після матчу з «Металістом» (1:1), в якому він відзначився забитим м’ячем.

– Сьогодні ти вийшов на зміну і забив гол, який допоміг команді вирвати нічию. Опиши свої емоції.

– Емоції відійшли на другий план, бо хотілося виграти. Тому часу святкувати не було, потрібно було ще більше зосередитися і дотиснути суперника. На жаль, не вдалося.

– До цього ти пропустив 4 матчі поспіль. Якою була причина твоєї відсутності?

– Пропустив попередні поєдинки через травму, надірвав зв’язку. Зараз ще не готовий на повну, але сподіваюся, що з кожним наступним матчем буду отримувати все більше ігрового часу і поступово набиратиму форму.

– У кількох попередніх матчах «Львів» показував хороший футбол, як в тій же зустрічі з «Металістом 1925» (2:2), але перемагати не вдавалося. Враховуючи, що місцями команда грає дуже непогано, чи немає в тебе враження, що «Львів» набрав незаслужено мало очок?

– Не вірю в «заслуженість» чи фантомну «справедливість» – є результат, за яким потрібно судити. Ми там, де є, і набрали стільки очок, скільки мали набрати. Вдача і фарт – це також складова футболу, і вона посміхається тому, хто більше хоче перемогти. Тому наполегливо працюємо для того, щоб вдача повернулася обличчям до нас і ми піднімалися вище у таблиці.

– Далі на вас чекає матч із «Ворсклою», яка потрохи набирає форму – зіграла внічию з «Динамо» і здобула перемогу над «Минаєм». Які в тебе очікування від цього матчу?

– Готуємося до кожного матчу як до останнього, тому про «Ворсклу» поки нічого сказати не можу. Будемо аналізувати їхні сильні та слабкі сторони і грати на перемогу. Адже неважливо, хто навпроти – важливо, хто поруч.

5
Один коментар до “Артур РЕМЕНЯК: «Мій гол? Часу святкувати не було, бо хотілося виграти»”
  1. Враження таке,що нічия була прописана,ще до початку гри!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*