• 19.09.2024 18:59

Львів’яни сильнішого не виявили

28 Кві 2021, 21:01 ,

У перенесеному матчі 18-го туру “Львів” та “Рух” розписали мирову – 1:1

Перед початком поєдинку фаворитом вважався “Рух”, але старт матчу провели активніше “містяни”. Футболісти “Львова” створили декілька хороших моментів, але в завершальній стадії їх підвела реалізація. На 23-ій хвилині після удару головою Борячука м’яч побував у воротах Ільющенкова, втім після перегляду ВАР арбітр скасував взяття воріт челез фол з боку Стаменковіча. А за мить забили підопічні Анатолія Безсмертного, зробив це колишній “рухівець” Ернест Антві, який своєї радості не приховував.

По перерві гра кардинально змінилася. На старті 2-го тайму Бусько необачно зіграв у власному штрафному майданчику, підігравши собі рукою – рефері впевнено вказав на позначку. Вирок арбітра взявся виконувати Кондраков, який впевнено переграв Ільющенкова та зрівняв рахунок. А згодом “Львів” залишився в меншості: Міхобі злив Климчука, через що побачив перед собою жовту картку, яка стала для нього 2-ою. У більшості “Рух” активно прагнув вирвати перемогу, але “синьо-золоті” вистояли в обороні та втримали нічию.

“Львів” – “Рух” – 1:1

Голи: Антві, 33 – Кондраков, 53, з пен.

“Львів”: Ільющенков, Міхобі, Романчук, Бусько, Грисьо, Довгий, Чир’як (Брікнер, 81), Ременяк (Лобай, 66), Антві (Семенів, 81), Алвару (Крушинський, 61), Ренан (Нич, 67)

“Рух”: Бандура, Мисик, Білий, Стаменковіч, Гагун, Мартинюк, Карасюк (Федорчук, 46), Кухарук, Притула (Кодраков, 46), Климчук (Руніч, 76), Борячук

Попередження: Міхобі, 9; Антві, 21; Алвару, 55 – Кондраков, 90+3

Вилучення: Міхобі, 57 (друга жовта)

0
Один коментар до “Львів’яни сильнішого не виявили”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*