• 20.05.2024 22:01

Амбітні цілі: президент «Ниви» озвучив завдання на сезон

30 Вер 2022, 8:18 ,

Керівництво «жовто-зелених» сподівається на потрапляння команди до четвірки.

Президент «Ниви» Степан Рубай в інтерв’ю клубній прес-службі озвучив завдання, яке стоїть перед тернопільською командою на поточний розіграш першої ліги України.

Враховуючи новий формат проведення змагань у першій лізі, першочерговим завданням є потрапити у першу четвірку і навесні продовжити боротьбу. Бачимо зацікавленість у розвитку команди і з боку місцевої влади. Міський голова Сергій Надал нещодавно відвідав домашній матч з львівськими «Карпатами». Сподіваємось, що і надалі ми зможемо співпрацювати та розвивати футбол у нашому місті. Звичайно, що наші турнірні завдання дещо ускладнились після стартових турів, але ми віримо, що все налагодиться, – розповів функціонер.

Водночас із цим Рубай висловив упевненість, що тернополянам під силу потрапити до числа найсильніших команд своєї групи першої ліги. Президент зазначив, що вірить в команду і бачить її яскраве майбутнє.

Ми віримо у перспективу нашої команди. Маємо чимало талановитих і, що найважливіше, місцевих футболістів, які здатні замінити тих, хто пішов із команди у міжсезоння. Віримо і у майбутнє наших новачків, які тільки нещодавно приєднались до команди. Звичайно, їм потрібен час, щоб освоїтись, зігратись із новими партнерами. Але я впевнений, що вони нам неодмінно допоможуть, – додав Рубай.

Нагадаємо, що не так давно «Нива» звільнила тепер вже колишнього головного тренера команди Андрія Купцова. На сьогоднішній день виконувачем обов’язків наставника тернопільського колективу є спортивний директор Сергій Задорожний.

5
2 коментар до “Амбітні цілі: президент «Ниви» озвучив завдання на сезон”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*