• 19.05.2024 23:31

Чи вийдуть «Карпати» у прем’єр-лігу? Відповідь від Чачуа

Один із лідерів «Карпат» Амбросій Чачуа відповів на запитання вболівальників на ютуб-каналі львівського клубу

«Не хочу загадувати, яке місце ми займемо за підсумками цього сезону, – зазначив півзахисник «зелено-білих». – Але я вірю, що нам вдасться виконати поставлене завдання. У нас є бажання це зробити, це фактично маленька мрія кожного футболіста «Карпат». Я думаю, що ми разом з уболівальниками, які надихають нас, зможемо повернути «Карпати» на той рівень, на якому команда заслуговує перебувати, та вийдемо у прем’єр-лігу».

Амбросій Чачуа запевнив, що футболісти зробили висновки після програного матчу від «Епіцентра» з Кам’янця-Подільського (0:2). Він сподівається, що ці висновки правильні.

Вся команда намагатиметься виправитися наступного поєдинку – в суботу, 1-го жовтня, «зелено-білі» в західноукраїнському дербі прийматимуть івано-франківське «Прикарпаття», початок – о 16:00.

Також гравця львівської команди запитали про те, чи мріє він про виклик у національну збірну України.

«Це мрія кожного футболіста, – визнав Амбросій Чачуа, – але для цього потрібно разом із «Карпатами» вийти в прем’єр-лігу. І не лише це – а й у єврокубках грати. Тоді, звичайно, така мрія може стати реальністю. Але все потрібно робити поступово, крок за кроком».

Головний тренер «Карпат» Андрій Тлумак так прокоментував поразку від «Епіцентра» минулої суботи.

5
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*