• 17.05.2024 06:24

Шевченко попросив подарунок на день народження

Сьогодні 46 років виповнюється Андрію Шевченку

Колишній тренер і нападник національної збірної України, форвард «Динамо», «Мілана» та «Челсі» Андрій Шевченко розповів, яке найбільше бажання він має на день народження.

«Все, чого я прошу на день народження, – це мир. Мир в Україні – моє найбільше бажання на теперішній момент», – написав Шевченко в твітері.

Андрій Шевченко – 5-разовий чемпіон України у складі «Динамо», з «Міланом» вигравав серію А та Лігу чемпіонів, Суперкубок УЄФА, Кубок та Суперкубок Італії, володар «Золотого м’яча».

Із «Челсі» він виграв Кубок Англії та Кубок ліги. У складі збірної України вийшов до 1/4-ої фіналу чемпіонату світу 2006-го року. Тренував збірну України та «Дженоа». Під його керівництвом «синьо-жовті» вийшли у чвертьфінал Євро-2020 і у дивізіон А Ліги націй.

Шевченко є найкращим бомбардиром збірної України, тричі він ставав найкращим бомбардиром Ліги чемпіонів, двічі – чемпіонату Італії. А також 2-ий бомбардир за історію «Мілана».

Нагадаємо, нещодавно Андрій Шевченко передав форварду збірної Польщі Роберту Левандовскому символічну капітанську пов’язку в кольорах нашого прапора.

5
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*