• 26.06.2024 18:10

Метаморфози на тренуванні збірної України в Єревані

У суботу, 24-го вересня, «синьо-жовті» в рамках Ліги націй зіграють на виїзді проти Вірменії

У четвер, 22-го вересня, українські футболісти провели перше заняття в Єревані – на полі технічного центру Академії Федерації футболу Вірменії.

«Щойно «синьо-жовті» приїхали на тренування, на них чекали несподівані погодні метаморфози. Після денної спеки (28 градусів) раптово піднявся сильний вітер, і дощ розпочав лити, наче з відра. Місцеві кажуть, що такої зливи в Єревані не було вже 3 місяці. Тож відновлювальне заняття українці провели під холодним природним душем, який після тривалого перельоту та болісної поразки мав би змити рештки втоми та смутку», – розповів прес-секретар національної збірної України Олександр Гливинський.

Головний тренер Олександр Петраков мав власне трактування різкої кліматичної зміни. «Покарання без провини не буває», – зауважив він, закликавши хлопців добре попрацювати та продихатися на середньогір‘ї.

Це стосувалося тієї групи збірників, які вчора вийшли на заміну або не грали. Сьогодні польових гравців тренерський штаб розділив на дві рівні за чисельністю групи – по 10 осіб. Стартовий склад здійснив 20-хвилинну пробіжку, після чого вирушив до готелю на відновлення (сауна та басейн).

«Інша десятка плюс 3 голкіпери виконали розминку, попрацювали у квадратах, а потім пограли «п’ять на п’ять» у серіях. При цьому гра видалася доволі насиченою на голи, наприкінці команди постійно обмінювалися результативними атаками, тож довелося грати до гола: зупинив запекле протистояння, а за ним і все тренування заключним ударом Роман Яремчук», – розповів подробиці Олександр Гливинський.

Часу на відновлення в «синьо-жовтих» зовсім мало. Вже завтра у збірної – передматчеві заходи: о 16.30 за місцевим часом розпочнеться прес-конференція головного тренера та гравця команди, а о 17.00 – тренування на полі Республіканського стадіону імені Вазґена Сарґсяна (перші 15 хвилин відкриті для представників медіа).

Склад збірної України

Воротарі: Дмитро Різник («Ворскла», Полтава), Андрій Лунін («Реал», Іспанія), Євген Волинець («Колос», Ковалівка)

Захисники: Олександр Караваєв, Олександр Тимчик, Ілля Забарний (усі – «Динамо», Київ), Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, Валерій Бондар, Богдан Михайличенко (всі – «Шахтар», Донецьк), Віталій Миколенко («Евертон», Англія), Тарас Качараба («Славія», Чехія)

Півзахисники: Тарас Степаненко, Михайло Мудрик, Олександр Зубков (усі – «Шахтар»), Сергій Сидорчук, Віктор Циганков (обидва – «Динамо»), Олександр Пихальонок, Едуард Сарапій (обидва – «Дніпро-1»), Андрій Ярмоленко («Аль-Айн», ОАЕ), Руслан Малиновський («Аталанта», Італія), Данило Ігнатенко («Бордо», Франція)

Нападники: Роман Яремчук («Брюґе», Бельгія), Артем Довбик («Дніпро-1»)

Резерв: Артем Бесєдін («Динамо»), Олексій Гуцуляк («Дніпро-1»), Єгор Назарина («Зоря», Луганськ)

Нагадаємо, що мікроушкодження Віталія Миколенка виявилося несерйозним – лікарі збірної зняли невелике запалення м’язу, і сьогодні захисник «Евертона» провів тренування в загальній групі.

0
Один коментар до “Метаморфози на тренуванні збірної України в Єревані”
  1. Не хочеться навіть обговорювати- позорників!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*