• 18.05.2024 22:35

Миколенко в формі, збірна в Єревані

Національна збірна України прибула до Єревана після матчу з Шотландією

Як повідомив прес-секретар збірної України Олександр Гливинський, із Ґлазґо «синьо-жовті» вилетіли о 2-ій ночі за місцевим часом і після 5-ти годин льоту прибули до столиці Вірменії майже о 10-ій ранку (різниця в часі – 3 години).

Із Ґлазґо прибули 22 гравці: Анатолій Трубін вирушив на допомогу молодіжній збірній України, яка 23-го вересня зіграє 1-ий матч плей-оф Євро-2023 зі Словаччиною, а Віктор Коваленко повернувся до розташування «Спеції» лікувати ушкодження привідного м’яза, що потребує до 2-ох тижня відновлення. Цієї ночі до табору команди має прибути Едуард Сарапій.

Водночас мікроушкодження Віталія Миколенка виявилося несерйозним – лікарі збірної зняли невелике запалення м’язу, і сьогодні захисник «Евертона» провів тренування в загальній групі.

Заняття відбулося на полі технічного центру Академії Федерації футболу Вірменії. Це найбільший футбольний тренувальний центр на Кавказі.

Так само повернувся до тренувань у збірній і голкіпер Євген Волинець, який через відсутність британської візи провів декілька днів у Варшаві, а напередодні прилетів до Єревана та чекав на команду в готелі.

Склад збірної України

Воротарі: Дмитро Різник («Ворскла», Полтава), Андрій Лунін («Реал», Іспанія), Євген Волинець («Колос», Ковалівка)

Захисники: Олександр Караваєв, Олександр Тимчик, Ілля Забарний (усі – «Динамо», Київ), Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, Валерій Бондар, Богдан Михайличенко (всі – «Шахтар», Донецьк), Віталій Миколенко («Евертон», Англія), Тарас Качараба («Славія», Чехія)

Півзахисники: Тарас Степаненко, Михайло Мудрик, Олександр Зубков (усі – «Шахтар»), Сергій Сидорчук, Віктор Циганков (обидва – «Динамо»), Олександр Пихальонок, Едуард Сарапій (обидва – «Дніпро-1»), Андрій Ярмоленко («Аль-Айн», ОАЕ), Руслан Малиновський («Аталанта», Італія), Данило Ігнатенко («Бордо», Франція)

Нападники: Роман Яремчук («Брюґе», Бельгія), Артем Довбик («Дніпро-1»)

Резерв: Артем Бесєдін («Динамо»), Олексій Гуцуляк («Дніпро-1»), Єгор Назарина («Зоря», Луганськ)

5
Один коментар до “Миколенко в формі, збірна в Єревані”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*