• 22.09.2024 09:25

Воротар «Карпат», який не пропускає. Льопка розкрив таємницю гри на «нуль»

У матчах 3-ох турів першої ліги голкіпер «Карпат» Роман Льопка зберіг ворота «сухими»

«Це не лише моя вдала гра, а усієї нашої команди, – запевнив «карпатівець». – Ми всі працюємо на один позитивний результат. На кожну гру тренери налаштовують нас лише на перемогу. У захисті у нас хороші виконавці, відповідно – мені спокійніше грати».

За словами воротаря, те, що «Карпати» перемогли «Маріуполь», «Ниву» та «Буковину» із загальною різницею м’ячів 8:0, додає колективу впевненості. Зараз львівські футболісти готуються до поєдинку 4-го туру проти «Діназа», яку тренує хороший фахівець Олександр Головко.

Цього сезону команда з Вишгорода ще не перемагала, тож має особливу мотивацію.

«Ми готуємося, як і до попередніх матчів, і сподіваємося привезти потрібні нам очки. Наші вболівальники чекають від нас лише перемог», – зазначив Льопка.

У «Карпатах» із воротарями працює відомий у минулому футболіст Богдан Стронціцький.

«Це тренер із великим досвідом, – зауважив нинішній голкіпер «зелено-білих», – справді приємно тренуватися під його керівництвом. На перших заняттях відчував певне хвилювання, але Богдан Едуардович одразу заспокоїв і сказав, як потрібно працювати. Так само і головний тренер Андрій Тлумак приділяє чимало уваги воротарям, адже в минулому він теж відомий воротар».

Нагадаємо, що, розгромивши «Буковину» (4:0), «Карпати» за додатковими показниками за рівності очок із «Поліссям» очолили турнірну таблицю. Головного тренера «Карпат» Андрія Тлумака визнали найкращим за підсумками 3-го туру першої ліги.

Згодом він зізнався, що спортивна мрія Тлумака-футболіста та Тлумака-тренера не відрізняється: він хоче, щоби його команда грала в Лізі чемпіонів.

5
Один коментар до “Воротар «Карпат», який не пропускає. Льопка розкрив таємницю гри на «нуль»”
  1. Хороша у нас школа воротарів,є з кого приклад брати!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*