• 20.05.2024 09:51

Чи вийдуть «Карпати» в УПЛ: прогноз експерта

У матчі 3-го туру першої ліги в неділю, 11-го вересня, львівські «Карпати» приймуть чернівецьку «Буковину»

Роман Лаба добре відомий львівським уболівальникам, адже впродовж 1989-1992-го років виступав за «Карпати». Зараз він грає за ветеранів «зелено-білих» і уважно стежить за виступами нинішнього покоління «карпатівців».

«Команда добре вкомплектована, грає в атакувальний футбол, тож я впевнений, що наступного сезону команда має бути серед грандів українського футболу, – вважає Роман Лаба. – Всі вболівальники цього хочуть, адже саме в еліті – місце «Карпат».

У нинішньому складі львівської команди ветеран «Карпат» виокремив лінію захисту, а саме Ігоря Дуця, Валерія Болденкова, Дмитра Махнєва.

«Також за матчами стартових турів відзначу Амбросія Чачуа, який виявляє лідерські якості, виконує великий обсяг роботи на полі та забиває голи. Сподіваюся, що найближчим часом знову найкращу форму демонструватиме досвідчений Денис Кожанов, який не грав через травму в поєдинку 1-го туру», – зазначив Роман Лаба.

Нагадаємо, що в матчі попереднього туру «Карпати» вирвали перемогу в Тернополі, мінімально обігравши місцеву «Ниву» 1:0. Єдиний гол забив Чачуа.

5
Один коментар до “Чи вийдуть «Карпати» в УПЛ: прогноз експерта”
  1. Ми всі чекаємо повернення “КАРПАТИ” до еліти!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*