• 20.05.2024 17:53

Злий Зінченко. Лондонська характеристика деталей

У Лондоні уважно стежать за будь-яким кроком новачка «Арсенал» Олександра Зінченка

Football.Lоndon уже опублікував не один матеріал про українського футболіста. Автор медіа Ташан Деніран-Аллейн звернув увагу на цікаву деталь у контрольному матчі «канонірів» проти «Севільї» (6:0).

Частину аналізу гри він назвав «Чому Зінченко розлютився» та пояснив суть так:

«Артета на одній із прес-конференцій дав чітку характеристику Зінченку. Він назвав українця перфекціоністом і людиною, яка звикнула перемагати. І в матчі зі «Севільєю» побачили доказ. У 2-му таймі, коли Зінченко вирізав м’яч для Едеґора, а той пробив над поперечкою, коментатори помітили, що українець дуже розлютився на себе, вважаючи, що виконав неякісний пас для того, щоби партнер втілив його в гол. Це момент, який, можливо, залишився непоміченим, але саме такі маленькі деталі наголошують на менталітеті переможця 25-річного українця. Є надія, що він передасть його і більшості партнерів».

Уже найближчої п’ятниці, 5-го серпня, у 1-му турі англійської прем’єр-ліги сезону-2022/2023 «Арсенал» Зінченка на чужому полі в лондонському дербі зіграє проти «Кристал Пеласа».

Нагадаємо, раніше головний тренер «Арсеналу» Мікель Артета розповідав, що цінність Зінченка в тому, що українець розуміє його тренерські процеси.

5
Один коментар до “Злий Зінченко. Лондонська характеристика деталей”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*