• 17.05.2024 08:28

Ярославський – все? Туманне майбутнє «Металіста»

Подальше майбутнє харківського клубу виглягає туманним.

Ведучий шоу «ТаТоТаке» Михайло Співаковський висловився про те, що віце-президент «Металіста» Євген Красніков може стати спортивним директором «Дніпра-1», а головний тренер харків’ян Олександр Кучер – наставником дніпровців.

У мене була така версія про двох олігархів. Один не може в’їхати до країни, а другий виїхати. Може, ці люди домовилися між собою, що вони в чотири руки годуватимуть один клуб. Але тут є нестиковка. Навіщо Ярославському працювати на бренд «Дніпро-1», коли він кричав про «Металіст».

За моєю інформацією, Ярославський – все. Там і ДТП, і війна, і ситуація у Харкові. Коли Красніков казав, що йому треба порадитись з Ярославським, то це лише жест поваги. Він там уже нічого не вирішує.

5
3 коментар до “Ярославський – все? Туманне майбутнє «Металіста»”
  1. Ярославський – довимахувався,по-перше бізнес з агресором накрився,по – друге дтп і плани рухнули,але такі жиди,як він вихід знайдуть,через пару років – виплеве він,виплеве Дим,хоча ні,їм вже буде не до футболу!!!

    0
  2. Ярославський – довимахувався,по-перше бізнес з агресором накрився,по – друге дтп і плани рухнули,але такі жиди,як він ,вихід знайдуть,через пару років – виплеве він,виплеве Дим,хоча ні,їм вже буде не до футболу!!!

    0
  3. А, сраколиз Красніков при ділі,як без того москаля!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*