• 17.05.2024 07:58

Ігор Суркіс жорстко висловився щодо наставника збірної України.

Президент “Динамо” Ігор Суркіс прокоментував епізод з публічною критикою захисника клубу Олександра Караваєва з боку головного тренера збірної України Олександра Петракова.

“Вважаю провальним останній відбірковий цикл. Так, з Францією зіграли успішно, але не взяли ті очки, де мали взяти. Це в Казахстані. Зобов’язані були брати очки.

І потім звинувачують моїх футболістів, які мали повернутися до мене. То не запрошуйте їх збірну тоді. Не треба, такого не було за Шевченка. Якщо цей футболіст не готовий – тренер просто його не включає в заявку. Але це мудрість тренера.

Не треба виносити на люди те, що повинно бути всередині колективу. Сьогодні образили Караваєва, а завтра можуть образити будь-якого іншого. Футболісти це все бачать. У мене безліч було розмов з моїми футболістами, але це все вирішувалося всередині колективу.

А тут мого основного гравця публічно ображають в пресі. Як його приводити до тями? Є речі, які я порадив би, ми з ним приблизно одного віку – не треба виносити сварки з хати. Малиновський – провідний футболіст, потрібно знаходити спільну мову”, – сказав Суркіс.

При цьому президент “Динамо” зазначив, що абсолютно нормально ставиться до кандидатури Петракова.

“Я знаю його як людину, яка що має, те й несе. Але це перша команда, зрозумійте. Найнеправильніше – приставка виконуючого обов’язки. Якщо ви довіряєте – призначайте. Ви призначили, а потім попередьте його – якщо він на ЧС не потрапить, то ми тебе знімемо. Навіщо ця приставка? Кому вона потрібна?

Реброва можна чекати ще довго. Якщо хотіли Реброва, то потрібно було сплатити за нього компенсацію. А якщо ви не хочете – призначайте головного тренера до приходу Реброва.

Чому я продовжив контракт з Луческу до 2024 року? Дай бог йому здоров’я, але якщо завтра мої футболісти будуть знати, що Луческу працює останній рік, як вони будуть ставитися до команди?.. Завтра прийде новий інший.

Нам кажуть, що якщо Петраков виведе команд на ЧС, то він повезе її на турнір. А я в цьому не впевнений. А як тоді Петраков може вибудовувати свою роботу?” – сказав Суркіс.

5
4 коментар до “У Петракова ще один ворог?”
  1. Шевченко більше запрошував динамівців, Петраков- донецьких!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*