• 02.05.2024 06:08

“Оболонь” звернулась до УАФ і ПФЛ після матчу з “Металістом”

26 Сер 2021, 16:30 ,

Київський клуб вимагає дати справедливу оцінку суддівству в матчі 5-го туру першої ліги.

Під час поєдинку між “Металістом” та “Оболонню” (3:0) арбітр ухвалив кілька сумнівних рішень, які спровокували обурення керівництва київського клубу. Будучи невдоволеними суддівством, в “Оболоні” написали лист до УАФ і ПФЛ.

Те, що відбулося 22-го серпня 2021-го року у матчі 5-го туру Чемпіонату ПФЛ України між командами ФК “Металіст” та ФК “Оболонь” за допомогою арбітра Серпутька Г., який на 1-й хвилині поставив сумнівний пенальті у наші ворота, а також упереджено трактував епізоди на користь команди суперника впродовж усієї гри, ми розцінюємо як зґвалтування не лише футбольного клубу “Оболонь”, а й усього українського футболу.​

Люди, які це роблять, упевнені, що не понесуть жодного покарання. І ці процеси у нинішньому чемпіонаті найчастіше відбуваються у матчах за участі “Металіста”.​Статистика вражає: за 5 турів Чемпіонату Першої ліги – 5 пенальті у ворота суперників “Металіста” і 4 вилучення.​

Ми розуміємо, що багато хто чекає на повернення ФК “Металіст” до вищого дивізіону українського футболу, але ж закликаємо до чесності і дотримання спортивного принципу та моралі.

Спортдир “Оболоні” Олександр Різниченко заявив, що клуб однозначно не буде нікого лякати зняттям із чемпіонату, але буде боротися тими законними методами, які у них є.

Не довго довелось чекати й на відповідь зі сторони “Металіста”. Віцепрезидент харківського клубу Євген Красніков засудив відкритий лист “Оболоні”.

Від початку чемпіонату наші суперники, а саме “Альянс” та “Оболонь”, публічно намагаються зганьбити чесне ім’я футбольного клубу “Металіст”.Я звертаюся до керівництва УАФ і ПФЛ не залишати ці слова без уваги. Після нашої гри з “Альянсом” клуб із Липової Долини зробив масу заяв про упереджене суддівство, а також про те, що вони знімаються з чемпіонату, висловилися про якесь зґвалтування.

Сьогодні ще один клуб поскаржився на зґвалтування. Дії арбітра матчу “Альянс” – “Металіст” були визнані на 100% правильними, а голослівні звинувачення і спроби шантажу залишилися без уваги. Сьогодні таку ж позицію, як “Альянс”, займає “Оболонь”.

Звертаюся до вас (УАФ і ПФЛ – прим.) з проханням жорстко присікти спроби дискредитації “Металіста”. Керівництву ж футбольних клубів “Оболонь” та “Альянс” рекомендую сприймати заслужені поразки з гідністю, а не звалювати на суддів, зґвалтування і т.д.

0
2 коментар до ““Оболонь” звернулась до УАФ і ПФЛ після матчу з “Металістом””
  1. дуже погано, що таке відбувається в україському футболі

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*