• 02.05.2024 15:02

Мілевський попросив вибачення у Блохіна

24 Сер 2021, 18:57 ,

Екснападник “Динамо” та збірної України публічно привітав Олега Блохіна з премією “Національна легенда України”.

Легендарний український футболіст, колишній тренер збірної України і «Динамо» Олег Блохін отримав від президента України Володимира Зеленського нову нагороду «Національна легенда України».

Зі сцени лауреата вітав інший легендарний футболіст – Андрій Шевченко. Із промовою виступив, зокрема, й Артем Мілевський, який публічно вибачився перед Блохіном.

«Збірна України 2006 року – команда зірка. Шевченко, Ребров, Шовковський, Тимощук, Воронін, Гусін. Але головною зіркою були ви. Ви досягли з командою грандіозного успіху, Олегу Володимировичу.

“Хочу привітати вас із високою нагородою та вибачитись. Насамперед, за журналістів. Коли ви говорили, що команда вийде з першого місця на ЧС-2006, всі сміялися. І не лише журналісти, а й багато інших. Але ви довели це справою.

Від імені всієї команди хочу вибачитися за 0:4 від Іспанії. Тоді нас всі ховали, була важка ситуація. Але ви знайшли слова мотивації. Ми після перемогли та вийшли з групи.

Ну і від себе хочу вибачитися. У нас були великі непорозуміння. Усі люди роблять помилки. Можливо, я в певній мірі робив їх більше. Але сьогодні хочеться зрозуміти і пробачити. Хочеться забути все погане, згадувати тільки моменти перемог і досягнень.

Ви – великий футболіст, великий тренер, король футболу. Здоров’я вашій сім’ї і всіх благ», – сказав Мілевський.

“Я тебе пробачаю”, – крикнув із залу Блохін

0
3 коментар до “Мілевський попросив вибачення у Блохіна”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*