• 27.09.2024 18:30

«Поділля»: рішення щодо тренера та досвідчені новачки

13 Лип 2023, 9:09

Хмельницька команда активно готується до нового сезону.

Схоже, що після повернення до професійного футболу в «Поділля» повернулися ще й амбіції до підвищення у класі. Хмельницький клуб активно працює на трансферному ринку, підписуючи гравців з досвідом виступів у елітному дивізіону чемпіонату України. Тим самим «подоляни» дають своїм вболівальникам певні надії на те, що команда побореться за підвищення у класі.

Варто почати з посади головного тренера. Керівництво клубу ухвалило рішення не вдаватися до змін і продовжило контракт з чинним наставником Віталієм Костишиним – він уклав угоду ще на 1 рік. Разом із наставником у клубі залишилися його помічники: Руслан Соболевський (асистент) і Олександр Мандзюк (асистент). Крім того, до колективу доєдналися Олександр Дзюбчик (тренер з фізичної підготовки) та Олексій Крупченко (тренер воротарів).

Тепер до посилення. Більше тижня тому «СПОРТИВКА» вже писала, що «подоляни» зміцнили свій склад захисником «Руху» та за сумісництвом чемпіоном світу U-20 Олегом Веремієнком. 24-річний футболіст вже грав за команду з Хмельницького до початку повномасштабного вторгнення і тепер знову захищатиме її кольори. Втім, поки невідомо, на яких саме умовах…

На цьому гучні новачки «Поділля» не закінчується, щоправда поки лише потенційні. Подейкують, що першоліговий колектив переглядає одразу кількох футболістів, які грали за львівські команди і мають величезний досвід. Йдеться про трьох захисників – Олексія Дитятьєва, Сергія Сімініна та Валерія Болденкова. Всі вони перебувають у Хмельцькому на перегляді й вже невдовзі повинні підписати повноцінні контракти.

Безумовно, як показав минулий сезон, всі вищезгадані футболісти далекі від своєї найкращої форми. Водночас немає ніяких сумнівів, що підписання таких гравців повинно піти на користь «подолянам», адже в їхньому складі зовсім небагато виконавців можуть похизуватися таким досвідом. «На папері» все виглядає так, що попри кондиції оборонців-новобранців, хмельниччани повинні стати сильнішими, а як буде насправді – покаже час…

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*