• 20.09.2024 23:40

Вистраждана перемога «Динамо» у Стамбулі

27 Лип 2022, 23:00 ,

Київський колектив продовжує свій шлях до Ліги чемпіонів.

Перший тайм зустрічі проходив за ініціативи господарів поля, які декілька разів, відверто кажучи, пробачили «Динамо». За такої гри безгольова нічия після стартової 45-хвилинки виявилася для підопічних Мірчі Луческу чудовим результатом.

Ключовий момент матчу стався на старті другого тайму, коли на 53-й хвилині Юксек отримав червону картку. І вже за декілька хвилин після цього епізоду кияни скористалися чисельною перевагою, внаслідок чого Буяльський після передачі Кензьори відкрив рахунок.

Після пропущеного м’яча турки пішли у ва-банк, і моментів у них було немало. Зокрема, команда зі Стамбула навіть отримала право на пробиття пенальті, однак з ударом у центр воріт від Валенсії Бущан впевнено впорався.

Хай там як, залишити свої ворота недоторканими українським воротар так і не зумів. На 89-й хвилині Салаї залишився без опіки після подачі від кутового прапорця та зрівняв рахунок. Відтак, поєдинок перейшов у екстратайм.

Надалі «динамівці» заграли активніше, створивши біля воріт Баїндира теж чимало моментів. Зрештою, кияни таки зуміли домогтися свого і завдяки забитому м’ячу Караваєва, який відзначився на 114-й хвилині, пробилися до наступного раунду Ліги чемпіонів.

У протистоянні третього кваліфікаційного раунду турніру «Динамо», нагадаємо, зустрінеться з австрійським «Штурмом».

5
Один коментар до “Вистраждана перемога «Динамо» у Стамбулі”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*