• 16.05.2024 18:19

А що з “Карпатами” Смалійчука?

У той час, як “Карпати з тренером Андрієм Тлумаком виявляють неабияку трансферну активність, “Карпати” Смалійчука мовчать.

Директор з розвитку Сергій Болотніков, який є основним постачальником новин зі стану цього клубу, просить ще трішки почекати. “Я не знаю, друзі. ніхто не знає, коли саме (це ж не ситуація, коли ми шось приховуємо. просто ше далеко не все вирішено. як тільки – так одразу“, – написав він у фан-чаті на офіційному сайті.
Така мовчанка виглядає трохи дивною, тим більше від колишнього журналіста. Тож наразі ширяться лише чутки. Кажуть, що Смалійчук готує новий проєкт, а от наскільки він буде серйозним – наразі є лише здогадки.
Трохи поінформований у “карпатівських” справах журналіст Андрій Сеньків так прокоментував ситуацію: “Карпати” Галич, що були в орбіті Смалійчука, яким він давав гроші, не підвищилися в класі – майже всі футболісти покинули клуб і стався конфлікт між офіційним власником, бізнесменом Магалем, і Смалійчуком. Тепер “Карпати” Галич – окрема структура, яка не має жодного стосунку до Болотнікова і Смалійчука. Що маємо: “Карпати” Матківського вирішили не об’єднуватися, а “Карпати” Галич вийшли з орбіти. Виходить, що Болотніков і Смалійчук без “Карпат”. За моєю інформацією, Смалійчук, Болотніков і Ящишин створять ще один клуб, назву поки невідомо, який розпочне виступи в аматорах».

Анекдот в тему

0
2 коментар до “А що з “Карпатами” Смалійчука?”
  1. Таким бездарям-довіри ноль,їм баранів на полонині не довіриш!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*