• 29.04.2024 19:52

Контракти «Карпат»: плюс Кожанов і Кучинський

Футболісти львівських «Карпат», які виступатимуть у другій лізі, сьогодні провели перше тренування у професійному статусі.

Відбулося воно у Львові на стадіоні «Школярик» о 18-ій годині. Новоявлені «зелено-білі» також підписали перших новачків – підписи під угодами поставили добре відомі в Україні футболісти: атакувальний півзахисник Денис Кожанов і воротар Максим Кучинський.

Завтра очікується підписання нової групи зіркових новобранців. За неофіційною інформацією, серед них є досвідчені гравці, котрі «засвітилися» на всеукраїнському рівні

Серед тих, хто виступав у команді на аматорському рівні, офіційно залишили.ся Сілецький, Борик, Заставний, Дударенко, Тітунін, Богач. Інші ж або перебувають у процесі переговорів перед підписанням офіційних контрактів, або на перегляді.

Головному тренерові «Карпат» Андрію Тлумаку допомагають знані фахівці Андрій Сапуга, Богдан Стронціцький, Богдан Хоркавий. Як відомо, генеральний директор клубу – Степан Юрчишин. Медіа-службою «Карпат» керуватиме Павло Пилипчук.

Як стало відомо «СПОРТИВЦІ» про об’єднання зі структурою Смалійчука-Болотнікова жодним чином не йдеться.

5
3 коментар до “Контракти «Карпат»: плюс Кожанов і Кучинський”
  1. Збирається серйозна банда – тільки успіхів в майбутньому

    1

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*