• 19.05.2024 15:09

Все про шанси України

22 Чер 2021, 2:54

Букмекери розцінюють можливість виходу України до чвертьфіналу вище, ніж Австрії.

Насправді все дуже просто. З шести груп виходять чотири найкращі треті команди, тобто Україні потрібно обійти дві команди, які посядуть треті місця. Ми вже розташувалися у цьому рейтингу вище фінів, але нижче швейцарців. Тож тепер з трьох груп нам потрібно обійти бодай одну третю команду.

У групі D нас влаштує тільки нічия у поєдинку Хорватії та Шотландії – варіант малоймовірний, але можливий.

У групі E нам потрібна перемога Іспанії над Словаччиною (або навпаки), і непрограш Швеції Польщі – варіант цілком реальний.

У групі F потрібна перемога Франції у три м’ячі над Португалією, або така ж звитяга Угорщини у матчі з Німеччиною – варіант майже фантастичний.

Якщо бодай один з варіантів пройде, то в 1/8 фіналу ми виходимо на шведів або іспанців. Цікава ситуація: у середу нам доведеться за них вболівати (якщо хорвати із шотландями не розпишуть мирову за день до цього), а вже через три дні вони можуть бути нашими суперниками. Якщо іспанці переграють Словаччину з різницею у 2 м’ячі або більше, а шведи зіграють внічию з Польщею, то саме Іспанія посяде перше місце в групі і вийде на Україну. Якщо ж “Фурія роха” переможе в один м’яч, а шведи зіграють внічию, то все залежатимете від того, наскільки результативною буде ця нічия і скільки іспанці заб’ють словакам. У разі перемоги шведів та іспанців першими стають шведи (мабуть, найкращий варіант для нас).

Теоретично ми можемо вийти і на переможця групи F (найімовірніше – Франція), але тільки у двох випадках: якщо третє місце з цієї групи випередить збірна Фінляндії, а це практично нереально (потрібно, щоб Франція вигравала у Португалії з різницею в чотири м’ячі) або якщо Фінляндія випередить команди з груп D та Е (обов’язкова нічия Хорватії з Шотландією, перемога Іспанії у три м’ячі, нічия або перемога Швеції).

Тож не дивно, що шанси на вихід до чвертьфіналу збірної Австрії (яка гратиме з Італією) букмекери розцінюють нижче, ніж збірної України – 3.75 і 3.5 відповідно.

Може наш тренерський штаб прораховував ці варіанти і вирішив ризикнути, але не потрапляти в 1/8 фіналу на Італію? Навряд. З такою грою, як проти Австрії, нам у плей-оф нема що робити. Але не факт, що в плей-оф ми гратимемо так само погано…

5
Один коментар до “Все про шанси України”
  1. Самим треба грати,а не дивитись хто програє,а хто переможе. Понабирали бездарів,щоб розпродати цей не потріб!!!

    1

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*