• 04.05.2024 09:59

Україна програла Нідерландам

14 Чер 2021, 0:15

Підопічні Шевченка змогли відіграти 2 м’ячі, але наприкінці матчу втратили нічию.

Збірна України зіграла свій перший матч на Євро-2020 проти збірної Нідерландів. На жаль, “синьо-жовті” розпочали свій шлях на турнірі з поразки.

Нідерланди почали атакувати з перших хвилин матчу. Натомість Україні вдалось створити декілька моментів, однак “синьо-жовті” нічого не змогли реалізувати. Варто відзначити феєричні дії Георгія Бущана. Голкіпер збірної неодноразово виручав ворота української команди.

Відкрили рахунок у матчі нідерландці на 52-й хвилині: Миколенко не зміг перервати пас на Дюмфріса, той поцілув у ворота, але Бущан відбив м’яч перед собою, а на добиванні прострілом зіграв Вейналдум. Подвоїли перевагу підопічні Де Бура вже через 7 хвилин – відзначився Вегорст.

На 75-й хвилині матчу із дальної дистанції влучив у дев’ятку Ярмоленко – 2:1! Одразу через 4 хвилини “синьо-жовтим” вдалось зрівняти рахунок: після подачі Малиновського зі стандарту зі стандарту головою відзначився Яремчук. Але долю матчу вирішив гол Дюмфріса на 85-й хвилині: Півзахисник виграв боротьбу і влучно зіграв головою. 3:2 – збірна України втрачає нічию в першому матчі на Євро-2020.

Голи: Вейналдум, 52; Вегорст, 59; Дюмфріс, 85 – Ярмоленко, 75; Яремчук, 79.

0
Один коментар до “Україна програла Нідерландам”
  1. Дуже емоційний матч, який дозволяє дивитися вперед з оптимізмом

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*