• 13.05.2024 04:28

У Молдові – збір і 2 спаринги

Головний тренер збірної України з пляжного футболу Микола Костенко повідомив, що узгоджено терміни проведення навчально-тренувального збору в Молдові у рамках підготовки до відбору Євроліги-2021. НТЗ пройде 8-9-го червня в Кишиневі. Цими днями «синьо-жовті» планують зіграти 2 товариські поєдинки з молдовською збірною.

«Цей збір стане генеральною репетицією для нашої команди перед змаганнями у відборі Євроліги та чемпіонату світу. На ньому ми плануємо закріпити деякі наші тактичні напрацювання, причому особливу увагу приділимо стандартним положенням. У 2-ох контрольних поєдинках ми хочемо застосувати 2 різні тактичні схеми. І, найголовніше, ми маємо набути ігрового тонусу. Наразі наші гравці завершують матчі першості Києва, але навіть їх недостатньо для всебічної підготовки до поєдинків збірної. Треба, щоб вони відчули один одного, увійшли в ігровий ритм», – сказав Микола Костенко.

Що ж до складу на зборі в Молдові, то наставник «синьо-жовтих» планує визначитися остаточно після 2-ох турів чемпіонату Києва – 6-го червня. До Кишинева команда вирушить наступного дня.

Як відомо, збірна України братиме участь у відбірковому турнірі Євроліги-2021, який проходитиме із 17-го до 19-го червня в португальському Назаре. А із 21-го до 27-го червня підопічні Миколи Костенка в цьому ж містечку гратимуть у європейській кваліфікації ЧС-2021.

Всесвітня організація пляжного футболу у зв’язку з пандемією коронавірусу дозволила розширити список гравців на ці змагання. Тепер кожна збірна має змогу заявити 12 виконавців на майданчику та 2 воротарі.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*