• 14.05.2024 15:46

“Верес” визначився зі стадіоном

1 Чер 2021, 16:31 ,

Рівненська команда гратиме в Луцьку.

Рівненський “Верес” визначився, де саме прийматиме суперників у прем’єр-лізі. Президент клубу Іван Надєїн розповів, що рівняни планують проводити домашні матчі в Луцьку на стадіоні “Авангард”, але вже навесні сподіваються грати в Рівному.

Уже досягнуто домовленість з владними структурами Волинської області, що у новому сезоні домашньою ареною “Вереса” стане луцький стадіон “Авангард “. Хоча ми всі сподіваємося, що у весняній частині чемпіонату “Верес” вже буде приймати суперників у Рівному. Поки що гріх скаржитися, реконструкція місцевого стадіону “Авангард” йде повним ходом. Важливо, що немає проблем з фінансуванням. Що стосується молодіжного складу (U-19), то ми ще не визначилися з тим, де він буде дислокуватися. Відразу три райони Рівненської області виявили бажання виступити в ролі господарів календарних матчів, подивимося, де запропонують найкращі умови. До речі, тренувати дублерів буде відомий у минулому футболіст Богдан Самардак, з яким вже підписано контракт.

Відзначимо, що вже 15-го червня “Верес” розпочне підготовку до елітного дивізіону. Перший етап підготовки до нового сезону пройде в Рівному, а другий – у Винниках.

0
Один коментар до ““Верес” визначився зі стадіоном”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*