• 22.10.2024 22:31

«Тільки львів’яни знають…». Капітан «Карпат» оцінив перемогу в дербі

30-річний футболіст висловився про звитягу в принциповому поєдинку.

Захисник «Карпат» Денис Мірошниченко, який найчастіше виходить з капітанською пов’язкою в складі «зелено-білих», прокоментував перемогу в дербі з «Рухом»:

Ведучий сказав, що я подаю, як Зідан? Дуже дякую ведучому. Дуже приємно. Я хочу привітати команду «Карпати». Я вважаю, що сьогодні ми все зробили для того, щоб перемогти. Ця перемога нам дасть тільки сили і впевненість далі.

Наші вболівальники завжди з нами, вони постійно з нами на зв’язку. Вони просили від нас, щоб ми показали гарну гру, і щоб сьогодні була самовіддача на футбольному полі, тому що це дербі. І це для них дуже важливий матч, як і для нас. Я вважаю, що сьогодні наша команда зробила все, щоб їх усіх привітати. Ми сьогодні були справжньою командою на полі.

Чи були виправданні очікування від дербі? Звісно. У Львові тільки львів’яни знають, що таке дербі. Тому сьогодні дуже важлива гра для нас, але через 5 днів у нас уже нова гра, і потім кубок. Кубок Львову, тому ми готуємося далі. 

Порівняти з дербі проти «Львова»? І те дербі, і це дербі дуже важливе і дуже напружене. Але зараз трішки не вистачає, тому що менше вболівальників. Раніше було їх трішки більше, але зараз така ситуація в країні. І ми дякуємо ЗСУ за те, що можемо грати й дарувати наше дербі нашим уболівальникам.

Так завжди складається гра, що, буває, одна команда трошки починає вдаліше, інша по ходу гри входить у гру. Так склалося. Найголовніше, що ми забили під кінець 1-го тайму, і це для нас морально було дуже важливо, – сказав Мірошниченко.

0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*