• 23.10.2024 02:18

«Краще грати гірше і вигравати». Чижевський – про другу поразку поспіль

Наставник «Агробізнеса» висловився про іще одну невдачу.

Минулими вихідними «Агробізнес», який грандіозно розпочав сезон першої ліги, зазнав уже 2-ої поразки поспіль. Цього разу команда з Волочиська мінімально програла «Прикарпаттю» (01), пропустивши єдиний гол з пенальті. Словом, головний тренер колективу Олександр Чижевський прокоментував такий спад підопічних в останніх 2-х турах.

Тут багато немає, що коментувати. Я вважаю, що сьогодні перевага повністю була на нашому боці. Це, напевно, одна з найкращих наших домашніх ігор за весь час в плані гри, але, як говорять, краще гірше грати і вигравати. Втім, якщо брати для майбутнього, то я десь, напевно, більше схиляюся до того, щоб футболісти росли, то треба грати в футбол. Потрібно показувати комбінаційний футбол, щоб була думка.

Так, десь нам не вдалося забити м’яч, пропустили 11-метровий і, в принципі, більше нічого не було. Ще раз повторюся, що повна перевага була на нашому боці. Але, на жаль, було 0:1. «Прикарпаття» їде з очками, а ми – залишилися без. Нічого страшного, футболістам наголосив, що не треба опускати голову. Ще є 3 гри до зимової паузи і ми будемо наздоганяти те, що втратили за 2 останні тури, – сказав Чижевський.

0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*