• 23.10.2024 00:51

Претендент на «Золотий м’яч» порадив Альваресу перейти в «Карпати»

Іспанський легіонер товаришує зі зіркою світового футболу.

Півзахисник «Карпат» Пабло Альварес розповів про свою дружбу з одним із претендентів на «Золотий м’яч» цього року, хавбеком «Манчестер Сіті» Родрі:

Це правда, що того ж року, коли я підписав контракт з «Вільяреалом» у 16 років, Родрі підписав його одночасно зі мною у тій самій команді, у тій самій категорії. Ми обидва приїхали в академію і були сусідами за кімнатою протягом двох років, тому що у «Вільяреалі» кімнати були двомісними. У нас були дуже хороші стосунки впродовж тривалого часу, відколи він прибув туди і допоки не перейшов до «Атлетіко». Тоді я також пішов своїм шляхом, але ми залишилися друзями.

Я був у Манчестері на Різдво. Перед Різдвом минулого року я з ним зустрічався. Час від часу я їжджу до нього в гості. Головне, що він – дуже хороша людина, у нього – прекрасна сім’я. Родрі дійшов до самої еліти футболу. Варто відзначити, що людина, яка так багато часу провела у професійному футболі, підтримує стосунки з друзями на все життя.

Чи розповідав я йому про Україну? Так, я дуже часто спілкуюся з ним відеозв’язком. Очевидно, що зараз він травмований і за часом це трохи накладно, але ми підтримуємо зв’язок. Він був одним з тих, з ким я розмовляв, коли ухвалював рішення їхати сюди. Він порадив мені, що на його думку – це дуже хороша спортивна можливість для мене. Я розповідаю йому про тутешнє життя, про ситуацію в країні. Ми дуже часто підтримуємо зв’язок, і це важливо, – сказав Альварес.

0
Один коментар до “Претендент на «Золотий м’яч» порадив Альваресу перейти в «Карпати»”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*