• 19.10.2024 01:19

«Грає у «Челсі», а не в Шепетівці». Мілевський розкритикував Мудрика

Ексфорвард національної команди обрав найкращого гравця вчорашньої гри.

Колишній нападник збірної України Артем Мілевський розповів, кому б віддав нагороду «Лев матчу» за гру 4-го туру Ліги націй проти Чехії (1:1):

Я не любитель говорити по гарячих слідах, але було видно, що Ребров і хлопці стараються, хочуть вигравати кожну гру. Ми старалися, але – 1:1. Як то кажуть, маємо те, що маємо. [«Лев матчу»] – Мішаня точно ні.

Слухав я наших коментаторів, які дуже хвалили Мішу і казали: «Мудрик – це такий футболіст, який робить різницю». Можливо, і добре, що хвалять, але за скільки матчів Міша забив гол Грузії? Моя думка така – якщо людина грає в «Челсі», а не в умовній Шепетівці, то різницю вона має робити в кожній грі, а Міша цього не робить. Добре, він забив Грузії, а далі що?

«Лева матчу» я віддам Сані Зубкову. Він вийшов на заміну в непростий момент, віддав класну передачу Коноплі в епізоді з пенальті, був активним на правому фланзі. Саня – мислячий гравець, який розуміє футбол. Зубков завжди грає стабільно, тому для мене він найкращий гравець учорашнього матчу, – сказав Мілевський.

Раніше своєю думкою про гру Мудрика поділився журналіст Ігор Циганик.

0
Один коментар до “«Грає у «Челсі», а не в Шепетівці». Мілевський розкритикував Мудрика”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*