• 21.10.2024 04:11

Яким буде склад збірної України на Грузію? Версія «СПОРТИВКИ»

11 Жов 2024, 11:11 ,

Ми вирішили спрогнозувати склад «синьо-жовтих» на сьогоднішню гру.

Суттєвий відбиток на потенційному стартовому складі збірної України на гру з Грузією наклали травми. Врахувавши кадрову ситуацію, «СПОРТИВКА» традиційно вирішила спрогнозувати 11-ку від Сергія Реброва, яка вийде на поєдинок з «хрестоносцями».

У рамці очікуємо побачити Анатолія Трубіна. Наразі цей кіпер є незамінним у «Бенфіці» й саме йому останнім часом найбільше довіряє коуч збірної. Так, Георгій Бущан з «Динамо» теж перебуває в хорошій формі, проти у його вихід віриться мало. Варіант з довикликаним в останнім момент Дмитром Різником – щось із розряду фантастики.

Щодо оборони, то, зважаючи на травму Віталія Миколенка, ліворуч, мабуть, вийде Микола Матвієнко, а не Богдан Михайличенко. Про це свідчить довиклик центрбека Олександра Сватка, котрого, до речі, ми й очікуємо побачити в парі з Іллею Забарним в матчі з Грузією. Якщо говорити про праве крило захисту, то опція з Юхимом Коноплею зараз виглядає ймовірнішою, ніж поява у старті Олександра Тимчика.

В опорній зоні все неоднозначно, адже в лавах «синьо-жовтих» є травмований Тарас Степаненко, новачок Іван Калюжний та Дмитро Криськів, котрий останнім часом у «Шахтаря» все частіше грає на цій позиції. Словом, саме останньому ми й прогнозуємо вихід з 1-их хвилин. Дещо вище зіграють Микола Шапаренко та Георгій Судаков, адже на тлі відсутності Олесандра Зінченка, Руслана Малиновського та Олександра Пихальонка більше об’єктивно нікого ставити.

Якщо ліворуч в атаці вихід Михайла Мудрика є найбільш очікуваним рішенням, то праворуч є кілька опцій. Віктор Циганков та Андрій Ярмоленко є травмованими, тож на вихід у старті претендують Олександр Зубков, Олексій Гуцуляк та Олександр Назаренко (останнім часом грає на протилежному крилі). Вважаємо, що Ребров поставить у склад «перевіреного бійця» зі «Шахтаря».

Вістря нападу? Все очевидно. Артем Довбику почав забивати в «Ромі», Роман Яремчук за «Олімпіакос» грає по кілька хвилин, а Владислав Ванат відверто перебуває не у формі. Якщо надприродного не трапиться, то в старті вийде представник італійського клубу з Риму.

Прогнозований склад «СПОРТИВКИ»: Трубін, Матвієнко, Сваток, Забарний, Конопля, Криськів, Шапаренко, Судаков, Мудрик, Зубков, Довбик

0
Один коментар до “Яким буде склад збірної України на Грузію? Версія «СПОРТИВКИ»”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*