• 23.10.2024 02:34

Гравці «Миная» не довіряють Любеновічу

8 Жов 2024, 19:09 ,

Футболісти втратили довіру до свого наставника.

Днями відомий український інсайдер Михайло Співаковський розповів про поточну ситуацію у кризовому «Минаї», який у нинішньому сезоні виграв 3 з 11-ти матчів у всіх турнірах. Якщо узагальнити, то український журналіст та віднедавна експерт UPL.tv охарактеризував роботу клубу як «економ-режим».

Насправді ж, це звична форма функціонування закарпатського клубу з моменту повномасштабного вторгнення росії в Україну. І, за великим рахунком, нічого незвичного для гравців, які перебувають в команді тривалий час, не трапилось.

Харчування для футболістів в клубі можна назвати «плаваючим». Проте, з цією проблемою гравці почали зіштовхуватись впродовж останнього року. В ті часи, коли командою керував Володимир Шаран, подібного не траплялось і харчування було на пристойному рівні. Реалізовувати додаткові методи економії керівництво клубу почало з появою більш гнучкого Желька Любеновіча. А пов’язувати «закриття кухні» можна лише з результатами команди, а не з проблемою з фінансуванням.

Не виключено, що серія перемог призведе до відновлення безплатного харчування команди на клубній базі. Ситуація не нормальна, але в керівництві систему «мотивації» вбачають не у вигляді бонусів, а у погіршенні й без того скромних умов праці. Щодо чуток про самостійне прання, то, за інформацією «UA-Футбол», футболістам заборонили на базі прати виключно особистий одяг. Це не стосується форми та екіпірування для тренувань.

А ще, як не дивно – в команді цілком робоча атмосфера, з погрішністю на всі неприємні нюанси. Самі футболісти запевняють, що прагнуть покращити свою гру та почати перемагати. Єдине – розуміють, що виправляти турнірне становище їм потрібно самостійно, оскільки довіри до сербського фахівця у роздягальні більше немає, адже за останні пів року Любеновіч намагався піти разів зо п’ять

0
Один коментар до “Гравці «Миная» не довіряють Любеновічу”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*