• 19.09.2024 19:32

У «Вересі» незадоволені суддівством: Габовда звернувся до Монзуль

17 Вер 2024, 8:00 , ,

У рівненському клубі прокоментували суддівство.

Спортивний директор «Вереса» Юрій Габовда звернувся до голови комітету арбітрів УАФ Катерини Монзуль після призначення пенальті у ворота рівненської команди у матчі 6-го туру УПЛ проти «Полісся» (1:2).

На своїй сторінці в інстаґрамі Габовда виклав сторіз з моментом влучання м’яча у руку гравця «Вереса», у якій позначив акаунт Катерини Монзуль у соціальній мережі та написав звернення.

Пані Монзуль, ще довго чекати змін? А то ми вже втомились від різних трактувань для різних команд, – написав Габовда.

Дещо пізніше Габовда прокоментував призначення пенальті та своє звернення до Монзуль:

Я не хотів би розлого коментувати суддівство, оскільки в кожному турі є моменти, коли судді припускаються помилок, навіть коли на всіх матчах є ВАР. Потрібно виправляти цю ситуацію. Можливо, змінилося трактування правил, а ми не в курсі? Хочеться прозорості, чути пояснення представників суддівського корпусу в прямому ефірі, зробити аналітичну програму, в якій розбирали помилки та пояснювали рішення арбітрів.

Я вже заплутався, тому що, спілкуючись з колегами – одним пояснюють одне, іншим – друге, третє. Хотілось би бачити рейтинги арбітрів, які їм виставляють оцінки. Ми повинні все бачити, щоб була прозорість. Аби зміни відбулися, треба стукати в різні двері. Я знаю, що в кожному клубі є запитання до суддівства, але чому всі мовчать? Давайте про це говорити. Ми скидаємось немалими коштами на суддівський фонд, бонуси та зарплати. Для чого ми це робимо? А покращення нема, – сказав Габовда.

Нагадаємо, що гол Назаренка з пенальті виявився переможним у поєдинку «Полісся» – «Верес».

0
Один коментар до “У «Вересі» незадоволені суддівством: Габовда звернувся до Монзуль”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*